Kaupan käyttöehdot

Ehtojen hyväksyminen

Asiakkaan ostaessa pääsyliput esitykseen tai tavaratuotteen osoitteesta https://www.balticcircle.fi/kauppa/ asiakas hyväksyy nämä toimitus-, peruutus- ja muut ehdot.

Lippujen ostaminen verkkokaupasta

Pääsylippujen ostaminen verkkokaupasta on mahdollista aina esityksen ovilipunmyynnin alkuun asti, ellei esityksen tiedoissa toisin ilmoiteta.

Lippujen voimassaolo

Pääsylippu on voimassa vain valittuun esitykseen. Sen voimassaolo päättyy valitun esityksen alettua. Pääsyliput ovat henkilökohtaisia.

Asiakkaan vastuu onnistuneesta ostosta

Asiakas vastaa siitä, että hän suorittaa verkkokaupan maksutapahtuman loppuun asti onnistuneen oston varmistamiseksi. Mikäli maksutapahtuma jää kesken, ostoa ei synny. Onnistuneesta ostosta tulee aina sähköpostivahvistus asiakkaan antamaan osoitteeseen. Epäonnistuneen maksun huomatessaan asiakkaan tulee olla viipymättä yhteydessä järjestäjään sähköpostitse . Baltic Circle ry ei takaa, että haluttuja pääsylippuja tai muita tuotteita olisi yhä tässä vaiheessa saatavilla.

Lippujen toimitus

Baltic Circle ry:n verkkokaupasta ostetut pääsyliput toimitetaan asiakkaalle pdf-muodossa lippuostoksen vahvistusviestissä asiakkaan ilmoittamaan sähköpostiosoitteeseen. Vahvistusviesti saattaa joissakin tapauksissa päätyä sähköpostin roskapostikansioon. Se on hyvä tarkistaa ensin, mikäli ostettuja lippuja ei löydy. Ongelmatapauksissa asiakasta kannustetaan ottamaan yhteyttä Baltic Circle ry:hyn sähköpostitse .  

Lipun peruuttaminen ja palautus

Baltic Circle ry ei peruuta, palauta tai hyvitä verkkokaupasta ostettuja pääsylippuja.

Lipun vaihtaminen

Asiakkaan on mahdollista vaihtaa pääsylippunsa toiseen kuluvan festivaalivuoden ohjelmiston esitykseen samalla kuitenkin maksaen mahdollisen erotuksen lippujen hinnasta. Edullisempaan lippuun vaihdettaessa Baltic Circle ry ei ole velvollinen palauttamaan lipun hintojen erotuksen summaa. Vaihtamista tulee anoa kirjallisesti sähköpostilla osoitteeseen hyvissä ajoin ennen sen esityksen alkua, johon lippu on alunperin ostettu. Lippujen vaihto astuu voimaan vasta järjestäjän kuittauksella.

Baltic Circle ry:n oikeus lippujen perumiseen

Järjestäjällä on oikeus perua asiakkaan pääsylippu ylivoimaisen esteen (force majeure) takia. Ylivoimainen este voi olla luonnonolosuhteista johtuva palo- tai vesivahinko, tartuntatautilain perusteella tehty määräys tai muu henkeä tai terveyttä uhkaava järjestäjän tunnistama riski. Baltic Circle ry:n tekemästä peruutuksesta asiakkaalla on oikeus saada suorittamansa maksu kokonaisuudessaan takaisin. Järjestäjällä on myös oikeus perua lippuvaraus, ellei varaukseen liittyviä maksuehtoja ole noudatettu tai suorituksia maksettu ajallaan. Tällöin järjestäjä pääsee myös vapauttamaan lipun takaisin myyntiin.

Tavaratuotteen nouto ja toimitus

Asiakas voi noutaa verkkokaupasta ostamansa tavaratuotteen kuittia vastaan Baltic Circle ry:n toimistolta Töölönkatu 11 A, 00100 Helsinki. Tällöin asiakasta pyydetään ottamaan sähköpostilla yhteyttä Baltic Circle ry:hyn, jotta toimistolle pystytään varmistamaan työntekijä kuitin tarkistamista ja tilauksen luovuttamista varten. Tuotteen voi myös valita toimitettavaksi postitse, jolloin asiakas maksaa itse tuotteesta koituvat postikulut. 

Tavaratuotteen oston peruuttaminen

Jos haluat peruuttaa tuoteoston, ole viipymättä yhteydessä Baltic Circle ry:hyn sähköpostilla . Vastaamme viestiisi mahdollisimman pian ja kuittaamme peruutuksen. Peruutusta ei tapahdu ilman kuittausta. 

Tavaratuotteen palautus

Verkkokaupasta ostetuilla tuotteilla on 14 päivän palautusoikeus, joka alkaa tavaran vastaanottamisesta. Oikeus koskee ainoastaan käyttämättömiä, uudelleen myyntikunnossa olevia tuotteita (esim. likaantuneita tai asiakkaan käytössä rikkoutuneita tuotteita ei voi palauttaa). Palautuksesta on ilmoitettava Baltic Circle ry:lle kirjallisesti sähköpostilla osoitteeseen . Rahat palautetaan asiakkaalle, kun Baltic Circle ry on vastaanottanut palautetun tuotteen. Asiakas vastaa palautetun tuotteen toimitus- ja/tai postituskuluista itse.

Tavaratuotteen vaihtaminen

Tuotteiden vaihtamisiin liittyvät asiat katsotaan aina tapauskohtaisesti (esim. jos ostettu tuote todetaan väärän kokoiseksi). Vaihtamistiedustelut tulee tehdä sähköpostitse osoitteeseen . Mikäli asiakas haluaa vaihtaa ostamansa tuotteen toiseen kokoon, Baltic Circle ry ei takaa, että haluttua kokoa on saatavilla.

Riidat ja sovellettava laki

Sopijapuolet pyrkivät ratkaisemaan sopimuksesta syntyneet riidat keskinäisin neuvotteluin. Mikäli neuvotteluissa ei päästä sopimukseen, asiakas voi viedä asian Kuluttajariitalautakuntaan. Asiakkaan ja Baltic Circle ry:n väliseen sopimukseen sovelletaan Suomen lakia.

Voimassaolo

Nämä toimitusehdot tulevat voimaan 28.9.2023 ja ovat voimassa toistaiseksi. Asiakas hyväksyy toimitusehdot ostaessaan lippuja ja tuotteita palvelusta.

Maksupalvelutarjoaja

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan.

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä
paytrail.com/kuluttaja/tietoa-maksamisesta