The Brick Box

Hope Springs Eternal

A drawing with tropical plants' leaves on the top of the picture and a pond with lily pads on the bottom part of the picture. There are streams of water gushing down between the leaves into the pond.

Baltic Circle – The Brick Box: Hope Springs Eternal – Photo: Jenni Salminen

Yhteisöllinen tilataideteos Hope Springs Eternal juhlii arjessa piilevää taikaa ja tavanomaisina pidettyjen tilojen erityislaatuisuutta. Se loihtii Kannelmäen Sitratorista neljän päivän ajaksi vehreän ja kutsuvan ulkoilmakylpylän, jossa on mahdollista kokea ainutkertainen kylpemisrituaali.

Hope Springs Eternal tuo Sitratorille kylpytynnyreitä, kuplia, musiikkia ja ennen kaikkea iloa. Teoksen ja sen toteutusprosessin tärkein tavoite on kohdata jokainen mukanaolija yksilönä sekä kasvattaa elämänvoimaa, toivoa ja yhteenkuuluvuuden tunnetta.

Nelipäiväinen teos syntyy Kannelmäen ja Malminkartanon asukkaiden, alueilla toimivien yhteisöjen, The Brick Boxin sekä Baltic Circle -festivaalin yhteistyönä.

Bradfordissa, West Yorkshiressa toimiva The Brick Box on yhteisöllisiin teoksiin erikoistunut taiteilijakollektiivi, joka kutsuu ihmisiä jakamaan luovia kokemuksia ja katsomaan toisin. The Brick Boxin monialainen työryhmä koostuu koreografeista, muusikoista, muotoilijoista, mielenterveyden ammattilaisista, urbanisteista, journalisteista, insinööreistä ja installaatiotaiteilijoista. Sen toiminnan keskiössä on yhdessä tekeminen ja oppiminen.

Osa paikoista on varattavissa etukäteen osoitteessa http://bit.ly/hopespringseternal2018.
Oma uimapuku mukaan – me tarjoamme pyyhkeet. Kylpyrituaaliin osallistumisen suositusikäraja on 10 vuotta.

Mukana Hope Springs Eternalia tekemässä:
Baltic Circle
Kanneltalo
Kannelmäen D-asema
Kannelmäen nuorisotalo
Jennyn Olohuone
Rukkilan asumisyhteisö
Vihannestaiteilija Nura Leino
Showkuoro Aventur

Yhteistyössä:
Urbaaniluonto-projekti
Frantsilan Luomuyrttitila
Uudenmaan Puhdasvesipalju
K-Market Kannelmäki

Teos toteutetaan Urban Heat -hankkeen puitteissa, jota rahoittaa Euroopan Unionin Luova Eurooppa -ohjelma.

to 7.6. 15.00
pe 8.6. 15.00
la 9.6. 16.00
la 10.6. 12.00

Sitratori
Kannelmäki

Kesto: 5 h

Osallistujalle:

Oma uima-asu mukaan!