Kate McIntosh

In Many Hands

Two hands on a black background: the hand extending from the upper right corner is palm down. It's as if smoke is wafting from the palm. The other hand comes from the lower left corner. Its fingers are in the mouth of a grimacing canine animal, from which only a black snout can be seen.

Baltic Circle – Kate McIntosh: In Many Hands – Photo: Mandy Lyn, Unknown

In Many Hands sukeltaa käsinkosketeltavaan ja moniaistilliseen. Se astuu alas lavalta ja kutsuu yleisönsä kokeilemaan, koskettamaan, kuuntelemaan, etsimään ja haistamaan. Jos tekemällä todella oppii, niin nyt on mahdollisuus herkistää hermonsa, kohdentaa huomionsa ja virittää uteliaisuutensa äärimmilleen. In Many Hands on laboratorio, tutkimusmatka ja meditaatiohetki, joka houkuttelee osallistujansa tutkimaan ja toimimaan: seuraamaan sekä nenäänsä että uteliaisuuttaan.

Kate McIntosh (s. 1974) on Brysselissä asuva taiteilija, joka työskentelee monialaisesti installaation, performanssin ja teatterin parissa. Hän keskittyy töissään sekä esiintyjän että yleisön fyysisyyteen, materiaalien ja esineiden manipuloimiseen sekä suhteeseen yleisön kanssa ja yleisön välillä. McIntosh on loputtoman kiinnostunut leikistä yleisön kanssa, teatterikuvastosta ja vinksahtaneesta huumorista.

Konsepti ja ohjaus: Kate McIntosh
Esiintyjät: Arantxa Martinez, Josh Rutter
Tuottaja: Sarah Parolin, Linda Sepp

Yhteistyössä: Cirko – Uuden sirkuksen keskus

Vierailua tukee TelepART Mobility Support

Kanssaesiintyjä: Lucie Schroeder
Ääni: John Avery
Valot & tekniikka: Joëlle Reyns
Kiertueen tekniikka: Michele Piazzi, Koen De Saeger
Taiteellinen neuvonantaja: Dries Douibi, Gary Stevens
Studioassistentti: Lucie Schroeder
Piirustukset: Daria Gatti
Tuotantoassistentit: Jana Durnez, Anneliese Ostertag, Mara Kirchberg
Talous: Laura Deschepper, Ingrid Vranken
Tuottaja: SPIN
Osatuottajat: PACT Zollverein (DE), Parc de la Villette (FR), Kaaitheater (BE), Vooruit Kunstencentrum (BE), BIT Teatergarasjen (NO), Black Box Teater (NO), Schauspiel Leipzig (DE), théâtre Garonne – scène européenne (FR), far° festival des arts vivants (CH), House on Fire Network (EU) ja the Open Latitudes Network (EU).
Tukijat: Vlaamse Overheid, Vlaamse Gemeenschapscommissie, NATIONALES PERFORMANCE NETZ (NPN), Pianofabriek kunstenwerkplaats (BE), Tanzfabrik (DE)

SPIN-festivaalia tukee BUDA Kunstencentrum for the period 2017 – 2021

Kiitokset: Tom Bruwier, Martin Pilz, Andrea Parolin

ti 12.11. 16.30
ti 12.11. 20.00
ke 13.11. 16.30
ke 13.11. 20.00

Maneesi, Cirko – Uuden Sirkuksen keskus
Kaasutehtaankatu 1 (rakennus 8)

Hinta: 22 / 12 €
Kesto: 90 min
Kieli: englanti