Love Me in November Club: Solen Skinner, DJ folk flore, Keiska

Kuva: Katri Astala & Iisa Pappi

Baltic Circle huipentuu iltaan, joka on täynnä loitsuja, yliluonnollisen hyvää musiikkia ja rituaaleja. Illan aikana kuullaan DJ folk floren ja Keiskan DJ-setti ja nähdään Tuukka Haapakorpi, Tari Doriksen ja Teo Ala-Ruonan yhtyeen Solen Skinnerin keikka.

Illan aikataulu
21.30 ovet aulaan avautuvat
n. 21.45 Solen Skinner aloittaa, baari ja ovet klubitilaan avataan
22.25 DJ folk flore
00.00 Keiska
01:30 pilkku
02:00 ilta päättyy

 

Solen Skinner (FI) on kokeellinen bändi, johon kuuluvat artistit Tuukka Haapakorpi, Tari Doris ja Teo Ala-Ruona. Tuukka ja Teo perustivat yhtyeen vuonna 2021, johon Tari liittyi vuonna 2022.

Kokeellisella musiikillaan yhtye haastaa elävän musiikin edellytyksiä ja etsii yhteyksiä kosmisiin skaaloihin, maallisiin sedimentteihin ja tapahtumahorisonttien ulkopuolelle.

Keikoillaan he säveltävät äänirunomessuja käyttämällä totaalista fyysistä ääntelyä, raskaita biittejä ja antautumista musiikin loihtimalle taikuudelle. 

DJ folk flore on amatööri-DJ eli musiikin rakastaja, joka haaveilee keikoista metsissä ja puutarhoissa. Hänen settinsä liukuvat genrestä toiseen: niihin saattaa sisältyä niin drum’n’basea ja housea, kansanmusiikkia ja klassista kuin doom-metalliakin. Hän pyrkii poimimaan nostattavia, elvyttäviä säveliä eri paikoista ja aikakausilta luodakseen henkisesti ja fyysisesti liikuttavia musiikillisia matkoja. DJ folk florelle on tärkeää pitää silmällä settilistojensa artistien moninaisuutta. https://soundcloud.com/granddaughteraliisa

Keiska on paikallinen klubimusiikin tekijä, joka on kiinnostunut musiikillisista erikoisuuksista ja tavallisuuksista. Alsa Ojala on julkaissut musiikkia ja esiintynyt Keiska-nimikkeellä jo kahdentoista vuoden ajan. Baltic Circlessä hän soittaa vuoden ainoan DJ-keikkansa. Luvassa on yllätyksiä!

la 25.11. 21.30

Cirko – Uuden Sirkuksen keskus
Kaasutehtaankatu 1 (Rakennus 8, Kojehuone), 00540 Helsinki

Osallistujalle:

Tapahtuma on ilmainen.
Tapahtuma on K-18.

 

Cirko Uuden sirkuksen keskus on fyysisesti esteetön. Lue esityspaikan saavutettavuudesta täältä.