Love Me in November Club 2019

A dark blue club environment where a person dances with a dark long hair whipping in the air. The person is wearing a white fluffy vest and a black bodysuit.

Baltic Circle – Love Me in November Club – Photo: Tani Simberg / Baltic Circle 2016, The Sanctuary Club

Baltic Circlen festivaaliklubi on lempeä ja monimuotoinen tila, joka kutsuu kokoontumaan, liittoutumaan ja tanssimaan rakkauden hengessä, toiset huomioon ottaen. Tervetuloa juhlimaan hehkuvia öitä festivaaliviikon perjantaina ja lauantaina, Cirkon Maneesissa! Virvokkeet tarjoilee Suvilahti TBA.

Pe 15.11. 20:00–03:00

Perjantain klubi syleilee tuntematonta, käsittämätöntä ja hämyisää. Iltaa vietetään runouden, livemusiikin ja Cute Cumberin höyryävän DJ setin pauloissa.

Runoutta ja musiikkia klubilla esittävät taiteilijat:
Emilia Kokko
Eva Neklyaeva
Vidha Saumya
Linda Fredriksson

Cute Cumber (Helsinki)

Cute Cumber on helsinkiläisen suunnittelija ja taiteilija Kiia Beilinsonin DJ-alias ja medium äänen kanssa työskentelyyn. Hän on turvallisempia tiloja ja yhdenvertaisuutta paikallisessa klubiskenessä edistävän MYÖS-kollektiivin perustajajäsen. Cute Cumber liukuu genrestä toiseen liikuttaen ja liikuttuen erityisesti POC-taiteilijoiden, naisten ja femmejen teoksista.

La 16.11. 20:00–03:00

Festivaalin päätösklubi juhlii siirtymiä. Luvassa on Danin tunnelmaa nostattava ja kehot energisoiva DJ-setti sekä kattaus yllätysohjelmaa.

DANI داني (Brussels)

داني navigoi aistillisen queer hiphopin ja elektronisen arabimusiikin välimaastossa. Italiassa syntyneen, syyrialais-libanonilaisessa perheessä kasvaneen ja Brysselissä asuvan Danin DJ-setti avaa turvallisemman tilan juhlistaa kaikkia monisyisiä identiteettejä.

pe 15.11. 21.00
la 16.11. 21.00

Maneesi, Cirko – Uuden Sirkuksen keskus
Kaasutehtaankatu 1 (rakennus 8)