Festival Club 2017

A pink and orange illustration. There are two texts in the middle of the illustration written with a decorative font: "Baltic Circle

Illustration: Pauliina Nykänen, Kaarina Tammisto, Nina Grönlund / Baltic Circle

Baltic Circlen ja What the Cirk? -festivaalin yhteisellä klubilla groovaillaan ja viihdytään lämpimissä tunnelmissa. Luvassa on livemusiikkia sirkus-, nykytanssi- ja drag-höystein, tanssilattialle houkuttelevia DJ-settejä sekä runsain mitoin yllätysohjelmaa. Klubilla päivystää myös Sleeping Beauty…

Klubilla esiintyvät muun muassa Serot (Helsinki), Anni Koskinen & Onni Hämäläinen (Helsinki), Silvia Calderoni (Rooma) ja Mr. Playbackboy (Tammisaari)

Cirkon Maneesissa sykkivä festivaaliklubi on kohtaamispaikka, joka kutsuu viihtymään festivaalipäivän päätteeksi. Klubin raikkaasta virvoketarjonnasta vastaa Stadin Panimo.

Tule ja rakastu!

What the Cirk? Club
Ti 14.11.2017 klo 21.30–

What the Cirk? Club on energinen yhdistelmä elektronista musiikkia, ilma-akrobatiaa ja nykytanssia.

Rohkeasta genrerajoja ylittävästä ilmaisustaan tunnettu Serot yhdistää bändisoittoa ja DJ-kulttuurin piirteitä hypnoottisella, tanssittavalla sykkeellä. Lavalla soivat harmoniassa niin rumpusetti, loopperit, synat, samplerit, rumpukoneet kuin kitarakin. Serotin kanssa klubilla esiintyy ilmiömäinen duo: tanssitaiteilija Anni Koskinen ja köysiakrobatiaan erikoistunut sirkustaiteilija Onni Hämäläinen.

Illan järjestää What the Cirk? -festivaali.

– –

VALKOISUUS NÄYTTEILLÄ, Helsingin maailmannäyttely 2017
To 16.11.2017 klo 20

VALKOISUUS NÄYTTEILLÄ on Teatterikorkeakoulun opiskelijoiden kuratoima, maailmannäyttelyn muotoon rakennettu klubi, joka kutsuu festivaaliyleisön tarkastelemaan valkoista etuoikeutta.

Bileet, nyt on kiusallista!

Tekijäesittely: Tekijät ovat valkoisia.

– –

Vuosttaš álbmogat -klubba
Ensimmäiset kansat -klubi

Be / Pe 17.11.2017 klo 21.30–

Baltic Circlen perjantai-illan klubilla voimansa yhdistävät utsjokelainen joikutaiteilija Hildá Länsman ja helsinkiläinen muusikko ja äänisuunnittelija Tuomas Norvio. Improvisaatioon perustuvissa äänimaisemissa, kaikujen ja rytmien muodostamissa välitiloissa kohtaavat Hildán eteerisenä, sirisevänä, örisevänä ja kuulaana soiva ääni sekä Norvion tiheä elektroniikka sämpläyksineen.

#yhteiskunnallistaliiketta #socialmovement

Leat dorjon / Tukija: Koneen Säätiö

Ovttasbarggus / Yhteistyössä: Cirko – Uuden sirkuksen keskus

– –

Love Me in November Club
La 18.11.2017 klo 22–

I’m not a DJ

Silvia Calderoni on esiintyvä taiteilija ja DJ, jonka ovat muovanneet taide- ja teatterimaailman underground-virtaukset. Calderonin DJ-keikoilla taiteilijan keho ja musiikki sulautuvat yhdeksi energiapurkaukseksi – ennakoimattomaksi yhdistelmäksi elektropunkia, kasaria, new wavea ja trashia.

Laura Murtomaa

Mr. Playbackboy: Poliittinen puhe nro 1.

Poliittinen puhe tässä ajassa, paikassa, tahdinosilla ja tahdittomasti ääniä lainaten; drag-esitys, jonka tekemiseen osallistuvat myös tasavallan presidentti, pääskynen sekä monet muut. Laura Murtomaa on esitystaiteilija ja muusikko, jota kiinnostaa rajat, niiden liikkeet sekä vapaus, sillä “Kukaan ei ole vapaa ennen kuin kaikki ovat vapaita.” –Fannie Lou Hamer

#yhteiskunnallistaliiketta

ti 14.11. 21.00
to 16.11. 21.00
pe 17.11. 22.00
la 18.11. 22.00

Cirko – Uuden sirkuksen keskus
Kaasutehtaankatu 1 (Rakennus 8)

Hinta: vapaa pääsy €
Kesto: Avoinna yömyöhään. K-18