Lost and Found productions

Witch Club Satan: Bloodmother

In a portrait composition, there are three blood-covered individuals who appear to be female. The individuals at the edges lean towards the person in the center. The gaze of the person in the center is upward. One of the individuals at the edge looks downward, and the other one looks toward the camera. Their expressions are calm, even melancholic. The background is completely black.

Photo: Martin Losvik

Witch Club Satan: Bloodmother on feministinen, norjalainen black metal -esitys, joka yhdistää teatterin ja musiikin brutaaliuden, toiveikkuuden ja äärimmäisyyden.

Lost and Found productionsin luoma esitys ammentaa Witch Club Satan -performanssiyhtyeen maailmasta.

Bloodmother on Witch Club Satan -yhtyeen toinen luku. Teos sukeltaa äiti-tytär–suhteisiin, tarinoihin, joita kerrotaan vähän ja jotka puuttuvat klassikoista. Bloodmother tutkii ja luo uusia arkkityyppejä ja myyttejä. Hän omaksuu ja palauttaa kliseitä menneiden aikojen suurista draamoista.

Teos on performatiivinen ja transformatiivinen rituaali, joka käyttää äärimmäisiä äänellisiä ja visuaalisia komponentteja luodakseen taikuutta. 

Esityksen ensi-ilta on Oslossa Høstsabbat-metallifestivaalilla lokakuussa 2023.

Esiintyjät:
Victoria Fredrikke Schou Røising
Johanna Holt Kleive
Nikoline Spjelkavik
Janne Aass 

Lost and Found productions on Pohjois-Norjassa toimiva teatteritoimija. Sen perustivat Nikoline Spjelkavik ja Victoria F. S. Røising vuonna 2016.

Lost and Found productions luo omaperäisiä teoksia, joiden motiivina on tunne siitä, että jotain puuttuu. Heidän esityksensä hyödyntävät laajasti erilaisia maailmoja, joille yhteistä on punk-asenne ja ainutlaatuinen visuaalinen identiteetti.

Esitykset tasapainoilevat avantgarde-teatterin kokeellisen perinteen ja pop-kulttuurin rajapinnalla.

 

Esitystä ovat tukeneet Pohjoismainen kulttuuripiste, Norjan taideneuvosto ja Davvi – esittävän taiteen keskus. Tuotettu yhteistyössä Nordland Visual Theatren, BIT Teatergarasjenin ja Dramatikkens Husin kanssa.

su 19.11. 20.00 Loppuunmyyty

Vallilan kansallisteatteri
Aleksis Kiven katu 17 / Bruno Granholminkuja, 00510 Helsinki

Hinta: maksa-mitä-haluat / 19,5 €
Kesto: n. 60 min
Kieli: englanti

Osallistujalle:

Esitys sisältää vilkkuvia valoja, kovia ääniä ja teatterisavua.

 

Esityksessä on voimakkaita kohtauksia, jotka voivat olla järkyttäviä osalle katsojista.

 

Vallilan kansallisteatteri on fyysisesti esteetön. Lue lisää esityspaikan saavutettavuudesta täällä.